Tentoonstelling Vertel me wie je bent

Tentoonstelling Vertel me wie je bent

Vijfentwintig mannen en vrouwen van verschillende leeftijden, achtergronden en beroepen bogen zich over de vraag Wat is er religieus of spiritueel, of heilig in mijn leven?
Het leverde even zoveel persoonlijke verhalen op in woord en beeld.

In de tentoonstelling zijn deze verhalen samengebracht op vijfentwintig posters die als een spiegel de bezoeker vragen Vertel me wie je bent

Op 14 mei wordt de tentoonstelling officieel geopend. Deze is toegankelijk voor genodigden.

Vanaf 15 mei is de tentoonstelling open voor bezoek op vrijdag, zaterdag en zondag in de middag. De toegang bedraagt € 3,-

De tentoonstelling Vertel me wie je bent is te bezichtigen in Priorij Sint Catharinadal, Kloosterdreef 3, 4901 PH Oosterhout van 14.30u tot 16.45u op
zondag 15 mei
vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei
vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei
vrijdag 3, zaterdag 4 en maandag 6 juni (op Eerste Pinksterdag 5 juni gesloten)
vrijdag 10 en zaterdag 11 juni
vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni
vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni.

Ingang via de kloosterkerk

N.B. Bij de meeste posters staat een QR-code met nog wat extra materiaal (tekst, filmpje, audiobestand, foto) U kunt deze scannen met uw mobiele telefoon. Het is handig als u oortjes meebrengt voor uw mobiele telefoon.

Na 26 juni is de tentoonstelling beschikbaar voor parochies, gemeenten, zorginstellingen, scholen en andere plekken waar mag klinken Vertel me wie je bent.
Speciaal voor mensen die willen weten wat de mogelijkheden zijn om deze tentoonstelling ook bij hen neer te zetten, zijn er speciale middagen** met een korte inleiding en praktische tips.

**Speciale middagen
Voor de actuele informatie verwijzen wij u door naar de website van De Levensboom (www.delevensboom.net/tentoonstelling)