Reserveren Gastenhuis

Reservering Gastenhuis Sint-Catharinadal Oosterhout (NB)

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor een verblijf in het Gastenhuis binnen de muren van de Norbertinessenpriorij Sint-Catharinadal. Voor het maken van een reservering verzoeken wij u onderstaande gegevens in te vullen.

Let op: De reservering is pas definitief als deze is bevestigd.


  Uw gegevens
  heermevrouw

  Keuze arrangement
  U heeft de mogelijkheid van logies, al dan niet met ontbijt, warme lunch en/of avondbroodmaaltijd. Op de dag van aankomst vóór de middag geniet u desgewenst van de warme maaltijd (12.00 u.). Bij aankomst na de middag van de avondbroodmaaltijd. Op de dag van vertrek het ontbijt en tegen meerkosten desgewenst ook nog de warme middagmaaltijd. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting, per persoon, per nacht.
  Volpension € 64,00 Per persoon, per etmaalAlleen logies € 35,00 Per persoon, per etmaalLogies en ontbijt € 43,00 Per persoon, per etmaal

  Extra maaltijd(en):

  Dieetwensen op medische indicatie:

  Overige informatie
  De aankomst is dagelijks tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Bij een langer verblijf is eventueel een bagageruimte beschikbaar.

  Annulering is mogelijk tot 1 week voor de reservering. Dan wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.

  Voor eventuele aanvullende vragen kunt u een email sturen aan ontvangsten@sintcatharinadal.nl
  Uw gegevens worden enkel gebruikt voor reserveringsdoeleinden voor het Gastenhuis en zijn gehouden aan de privacyverklaring