Kerstconcert 2020 Sint-Catharinadal door Stella Vocalis

Kerstconcert 2020 Sint-Catharinadal door Stella Vocalis

Dit jaar helaas geen live kerstconcert van Stella Vocalis op Sint-Catharinadal, maar dit keer, vanaf 20 december a.s., wel een Kerstviering te horen en te zien op de website van de Norbertinessen-priorij Sint-Catharinadal uit Oosterhout en op de website van de Tilburgse Norbertijnenparochie Heikant- Quirijnstok.

Het koor Stella Vocalis, met enthousiaste en geoefende zangers uit Midden- en West-Brabant, staat sinds de oprichting onder leiding van Sonja van den Dries. Zij verzorgen, samen met afwisselend diverse begeleiders, waaronder Antony Hermus, Rick Muselaers en Ruud Verbunt, regelmatig, muzikale ondersteuning bij o.a. kerkelijke vieringen in Oosterhout, Tilburg, Rijen en Dongen.

Een aantal leden van het koor heeft dit jaar onder leiding van Sonja van de Dries en met begeleiding van Rick Muselaers, opnames kunnen maken van klassieke en hedendaagse meerstemmige kerstliederen. Deze opnames op locaties in Tilburg en Oosterhout zijn tot stand kunnen komen dankzij de hulpvaardigheid van de mensen bij Oisterwijk in Beeld.

Diaken Jan Joosten zal, als verteller van het Kerstverhaal, tijdens de uitzending ook weer traditioneel, er een hedendaags tintje aan geven.

Namens de kloostergemeenschap Norbertinessen van Sint-Catharinadal zal de priorin, eerwaarde zuster Maria Magdalena van Bussel, een Kerstboodschap uitspreken.