Helpende handjes Sint-Catharinadal juni/juli 2022

Locatie
Sint Catharinadal


druivenpluk Sint-CatharinadalFijn dat u ons wilt komen helpen in de wijngaard van de zusters van Sint-Catharinadal. Als u onderstaand uw persoonsgegevens invult, bent u geregistreerd. De planning is om te starten op maandag 30 mei t/m vrijdag 29 juli 2022.

Planning aanmelding
Op deze pagina kunt u aangeven wanneer u aanwezig bent. Per dagdeel is een maximum aantal van 10 personen opgenomen, daarna sluit deze dag. We verzoeken u zich dan voor een andere dag op te geven.

U meldt zich om 07.45 uur in ‘t Schooltje op het domein. Mocht u alleen ’s middags willen komen helpen, dan meldt u zich om 12.15 uur in ’t Schooltje. Bij binnenkomst ligt een presentielijst klaar, die u moet tekenen zodat we weten wie op het terrein aanwezig is.

U kunt deze locatie bereiken via de uitrit van het klooster aan de Leijsenstraat. Wij verzoeken u zoveel mogelijk per fiets te komen. Als u wat verder weg woont, kunt u ook per auto komen.

Ramona Mimpen, leidinggevende van de wijngaard, zal u ontvangen, uitleg geven wat de werkzaamheden zijn en tevens aangeven waar u gaat beginnen. Wilt u zelf zorgen voor passende kleding (géén korte broek) en stevige schoenen.

De pauzes zijn als volgt:

  • 09.30-09.45 uur koffiepauze
  • 12.00-12.30 uur lunch
  • 14.30-14.45 uur koffiepauze

Wij verzoeken u zelf uw lunch mee te nemen, voor soep, koffie en thee wordt gezorgd.

Mocht u door onvoorziene omstandigheden toch niet aanwezig kunnen zijn op de dag die u hebt aangegeven, wilt u dat dan melden bij Kathinka Casteelen: vrijwilligers@sintcatharinadomein.nl

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Let op: Klik dit scherm niet weg voordat u de melding 'Reserveren gelukt' ziet. Het kan tot maximaal 1 minuut duren.