Druivenpluk Sint-Catharinadal 2021

Locatie
Sint Catharinadal


Fijn dat u ons wilt komen helpen met de oogst van de druiven op het klooster van de zusters van Sint-Catharinadal. Als u onderstaand uw persoonsgegevens invult bent u geregistreerd. De planning is om te starten op maandag 4 oktober t/m vrijdag 15 oktober 2021. Natuurlijk is het van het weer afhankelijk hoelang het oogsten exact zal duren.

Wat verwachten wij van u? We willen u niet onvoorbereid laten komen. Via deze link vindt u een PowerPointpresentatie. Lees deze van tevoren goed door, dan bent u alvast voorbereid.

Een aanmelding is voor een hele dag, van 7.45 uur – 16.30 uur. We beginnen ’s ochtend om 07.45 uur met een instructie van Ramona Mimpen, team wijngaardbeheer, en starten met oogsten om 08.00 uur.


Planning aanmelding

Op deze agenda zijn de dagen opgenomen, dat de druivenpluk zal plaatsvinden. Het is nog niet duidelijk hoelang het binnen halen van de oogst zal duren.

Op deze pagina kunt u aangeven wanneer u aanwezig bent. Per dag is een maximum aantal van 35 personen opgenomen, daarna sluit deze dag. We verzoeken u zich dan voor een andere dag op te geven.

U meldt zich om 07.45 uur in de tent naast ‘t Schooltje op het domein. Bij binnenkomst ligt een presentielijst klaar, die u moet tekenen zodat we weten wie op het terrein aanwezig is.

U kunt deze locatie bereiken via de uitrit van het klooster aan de Leijsenstraat. Wij verzoeken u zoveel mogelijk te komen per fiets. Als u wat verder weg woont, kunt u ook per auto komen. De toezichthouder/BHV’er zal aangeven waar u uw fiets of auto kunt stallen c.q. parkeren.druivenpluk Sint-Catharinadal

In de tent naast ‘t Schooltje wordt u opgewacht door Ramona Mimpen. Zij zal u de vereiste materialen aanleveren voor het oogsten en tevens aangeven waar u gaat beginnen. Wilt u zelf zorgen voor passende kleding (regenpak bv) en stevige schoenen.

De pauzes zijn als volgt:
– 09.30-09.45 uur koffiepauze
– 12.00-12.30 uur lunch
– 14.30-14.45 uur koffiepauze
De lunch wordt door ons verzorgd in de tent naast ‘t Schooltje.

Mensen met een allergie voor wespensteken verzoek wij om zelf een epipen mee te nemen!

Mocht u door onvoorziene omstandigheden toch niet aanwezig kunnen zijn op de dag die u hebt aangegeven, wilt u dat dan melden bij Kathinka Casteelen: vrijwilligers@sintcatharinadomein.nl

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Let op: Klik dit scherm niet weg voordat u de melding 'Reserveren gelukt' ziet. Het kan tot maximaal 1 minuut duren.