Druivenpluk Sint-Catharinadal 2020

Locatie
MidZuid


Als u ons wilt komen helpen met de pluk van de druiven op het klooster van de zusters van Sint-Catharinadal, vul dan onderstaande persoonsgegevens in. U bent dan geregistreerd. We starten op maandag 28 september 2020. De oogst is met een week verlengd, maar het is van het weer afhankelijk hoe lang het oogsten zal duren.

Wat verwachten wij van u? We willen u niet onvoorbereid laten komen. Via deze link vindt u een PowerPointpresentatie. Lees deze van tevoren goed door. Dat bespaart tijd bij de aanmelding.

Een aanmelding is voor een hele dag, van 7.30 uur – 16.30 uur. We beginnen ’s ochtend om 07.45 uur. Als u nog niet eerder geplukt hebt, verwachten wij u om 07.30 uur. U krijgt dan een instructie van Ramona Mimpen.


Planning aanmelding
Op deze agenda zijn de dagen opgenomen dat de druivenpluk zal plaatsvinden. Het is nog niet duidelijk hoelang het binnen halen van de oogst zal duren.

We verwachten degenen die al vaker geoogst hebben om 07.45 uur. Ramona Mimpen zal u – als het voor u de eerste keer is – een korte instructie geven. In dit geval verzoeken wij u om reeds om 07.30 uur aanwezig te zijn.

Op deze pagina kunt u aangeven wanneer u aanwezig bent. Wij verzoeken u zo mogelijk vaker te komen helpen. Per dag is een maximum aantal van 30 personen opgenomen, daarna sluit dit dagdeel. We verzoeken u dan om u op te geven op een ander openstaand dagdeel. De werkzaamheden omvatten 10 tot 14 dagen.

U bent aanwezig om 07.45 uur en meldt u in de tent naast ‘t Schooltje op het domein. U kunt deze locatie bereiken via de uitrit van het klooster aan de Leijsenstraat. Wij verzoeken u zoveel mogelijk te komen per fiets. Als u wat verder weg woont, kunt u ook per auto komen. De bewaking zal aangeven waar u uw fiets of auto kunt stallen c.q. parkeren.
druivenpluk Sint-Catharinadal

In de tent naast ‘t Schooltje wordt u opgewacht door Ramona Mimpen. Zij zal u de vereiste materialen aanleveren voor het oogsten en tevens aangeven waar u gaat beginnen.

Wij zorgen voor een lunch tussen de middag in de tent naast ‘t Schooltje. Bij binnenkomst ligt een lijst klaar waar u verzocht wordt om op aan te geven of u gebruik wilt maken van de lunch. Wilt u zelf zorgen voor passende kleding (regenpak bv) en stevige schoenen.

Vanwege de Coronavoorschriften zullen de pauzes in 2 groepen verdeeld worden:
er is een koffiepauze van 09.30-09.45 uur en van 09.45-10.00 uur, wij zorgen voor een lunch van 12.00-12.30 uur en van 12.30-13.00 uur en ’s middags is de koffiepauze van 14.30-14.45 uur en van 14.45-15.00 uur.

In de wijngaard loopt u twee – aan – twee, ieder aan een kant van de wijnstokken, zodat u voldoende afstand houdt tot elkaar en we op die manier aan de Coronavoorschriften kunnen voldoen.

Er zijn dit jaar veel wespen. Mensen met een allergie voor wespensteken verzoek wij om zelf een epipen mee te nemen!

Mocht u door onvoorziene omstandigheden toch niet aanwezig kunnen zijn op de dag die u hebt aangegeven, wilt u dat dan melden bij Kathinka Casteelen: vrijwilligers@sintcatharinadomein.nl

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Let op: Klik dit scherm niet weg voordat u de melding 'Reserveren gelukt' ziet. Het kan tot maximaal 1 minuut duren.