Een nieuwe secretaris stelt zich voor

Een nieuwe secretaris stelt zich voor

Ik stel mij graag aan u voor als nieuwe secretaris van de Stichting Sint-Catharinadomein.

Ik ben Arthur Verweij, 55 jaar oud en getrouwd met Marjolein. Samen hebben wij onze zoon Stein die na 22 jaar nog steeds graag thuis woont. Ik ben mede-eigenaar van het project- & interimmanagement bureau Move Beyond met vestigingen in Oosterhout en Hilversum.

De komende jaren wil ik meer tijd vrijmaken voor betekenisvolle activiteiten. Het behoud van het religieus en cultureel erfgoed is volgens mij van groot belang voor ons allemaal.  Ik heb zeer veel bewondering voor de ondernemende weg die de zuster in 2014 zijn ingeslagen. Een keuze voorwaarts die daadkracht en vertrouwen uitstraalt. Ik ben blij dat ik een bijdrage mag leveren aan deze reis.

Per 1 september heb ik de functie van secretaris overgenomen van Hans van Zeggeren. Hans heeft jarenlang een fantastische invulling gegeven aan deze rol en wil hem bij deze ook danken voor zijn inzet, kwaliteit en betrokkenheid.