Versoepeling Coronamaatregelen

Versoepeling Coronamaatregelen

Kerkdiensten

Binnenkort zullen we u melden wanneer en op welke manier u samen met de zusters weer Eucharistie kunt vieren op Sint-Catharinadal.

Het gemeenschappelijke koorgebed is ons middelpunt van het leven en de eerste opdracht in de dienst aan God en medemensen. Het ritme van het biddend leven vindt zijn weg door het gaan van de dagen en ook bij het doorleven van deze angstige crisistijd. Vandaar dat onze kerk  – zoals altijd –  geopend blijft tijdens het biddend samenzijn als gemeenschap.

Sint-Catharinadal en het Coronavirus

  • Er is tot nader orde geen particulier bezoek aan het klooster mogelijk.
  • Bezinning en groepsactiviteiten worden vooralsnog tot 1 september 2020 niet georganiseerd. 
  • Gastenhuis: Reserveringen zijn niet mogelijk vooralsnog tot 15 juni 2020. 
  • Rondleidingen: Vanaf 15 juli starten we bij het klooster weer met rondleidingen. Het programma houdt rekening met de Coronavoorschriften. Die zijn te lezen (onderaan) de pagina ‘Rondleidingen’.

Kloosterwinkel De Blauwe Camer

De kloosterwinkel is vanaf vandaag weer normaal geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11.00 – 17.30 uur. Bezoek de pagina van de kloosterwinkel via deze link.  Als extra dienstverlening blijft de bestel- & bezorgservice bestaan.

Wijnhuis De Blauwe Camer

Fijn dat we u weer kunnen ontvangen! Van harte welkom! Graag verwijzen we u naar de extra afspraken die gelden om COVID-19 geen tweede kans te geven.